Ingen cykelsti ved Kattegatvej eller ved Bøjlevejen

Skagen Byting har ad flere omgange foreslået Frederikshavn kommune at få lavet cykelstier, dels langs Bøjlevejen fra Fyrvej til Buttervej og dels langs Kattegatvej fra Østersøvej til Nordsøvej.

Desværre har Teknisk Udvalg ikke ønsket at prioritere disse forslag, på trods af at sidstnævnte strækning, indenfor de seneste fem år,  har haft flest uheld ud af de kommunale vejstrækninger der var på prioriteringslisten.

Udvalget besluttede at gennemføre et vejprojekt i Skagen; det bliver fartdæmpende foranstaltninger på Drachmannsvej.

 

 

Hotelprojektet ved Rolighedsvej – planlægningen fortsættes

Plan- og Miljøudvalget godkendte på sit møde den 2. april, at Fjordline kan gå videre med planlægningen af projektet.

Rederiet har modificeret højden på byggeriet mod Rolighedsvej med en halv meter og værelsesfløjen mod Erantisvej med halvanden meter. Herudover er Plan- og Miljøudvalgets godkendelse betinget af, at vejadgangen skal være fra Frederikshavnsvej og at stiforløbet fra Skovbrynet lukkes.

Naboernes anker, bl.a. over at byggeriet er alt for voldsomt, er ikke krævet imødekommet.

Følg med i arbejdet med nyt kunstmuseum i Skagen

Skagen Byting har modtaget denne information fra initiativgruppen for etablering af nyt kunstmuseum i Skagen

Initiativgruppen for Astrup Fearnley Museet Skagen vil hermed gerne invitere dig til at følge vores nye nyhedsbrev som vi søsætter på torsdag med det første brev!

Tilmeld dig via dette link https://mailchi.mp/acc541fe14ed/afmskagen 

I forbindelse med vores arbejde med at forsøge at rejse et museum for international samtidskunst i verdensklasse i Skagen, søsætter vi nu et nyhedsbrev hvor du kan følge lidt med i procesen. Nyhedsbrevet udkommer efter behov og vil indeholde aktualiteter og information omkring projektet.

Nyhedsbrevet vil være for alle der har lyst til at følge projektet. Vi håber du har lyst til at tilmelde dig og du er velkommen til at dele invitationen med andre du tænker måtte have interesse i at modtage brevet.

Se iøvrigt vores online visitkort her: afmskagen.dk

 

På vegne af Initiativgruppen for Astrup Fearnley Museet Skagen.

Venlig hilsen

Dorthe Rosenfeldt Sieben

Projektleder